Skip to main content

LiStOVáNí ve Studiu Kamarád

 |  Aktuality

Každou neděli v 7:30 začíná na Čt1 vysílání Studia Kamarád, pořadu pro děti. Tato neděle 12.2. pro nás ovšem bude zcela výjimečná. Jako host se tentokrát objeví na televizní obrazovce Lukáš Hejlík a po rozhovoru s ním nebude chybět ani ukázka z představení. Listovat se bude knížkou Kouzelná Baterka, kterou napsala spisovatelka Olga Černá.

Představte si, že by vám někdo dal baterku, která oživuje světlem úplně obyčejné věci. Třeba odhozené plastové láhve, jehličí, boty, peřiny, bubliny z bublifuku. Přesně tuhle kouzelnou baterku dostane Franta v parku od kouzelného dědečka. A přesně takovou Baterku Vám ukáže Lukáš v LiStOVáNí pro děti a hravé dospělé ve vysílání Studia Kamarád.

Dále na vás budou čekat oblíbení plyšáci. Těšit se můžete na Sherlocka Holmese a Dr. Watsona, seriály Edudant a Francimor, Ovečka Shaun, Wallace a Gromit a Pan Tau. Krásné písničky uslyšíte ve Fámulině šouparádě, nebude chybět ani zvídavý pořad Za písničku a v Kabaretu se bude povídat o jídle. Moderuje Klára Sedláčková Oltová.