Skip to main content

MerdeTour 2!

 |  Aktuality

Vážení a milí,
je nám opravdovou ctí, že se po loňském úspěchu vrací autor bestsellerů Merde, Stephen Clarke, aby se s námi rozjel po České Republice na MerdeTour 2!

Však si přečtěte jeho dojmy z poslední šňůry. zde

Hrát budeme opět Faktor Merde (mrkněte na video z představení). Pak se diváci můžou Stephena ptát v diskuzi a následně si nechat podepsat knihy, které bude možno na místě (výhodněji) zakoupit.

Přijďte si s námi vlít jarní infuzi do žil. Merde opět nechybí skvělý humor. Netajte to svým známým, naopak, vězměte je s sebou. Lístky střežte přímo v místech konání. Těšíme se na Vás už teď!

Termíny:
6.4 / 16:00 / Galerie Reistna /Valtice
6.4 / 18:30 / Kinosál / Višňové
6.4 / 20:30 / Znojemská beseda / Znojmo

7.4./ 17:00 / Městská knihovna / Třebíč
7.4./ 20:30 / Knihovna Jiřího Mahena / Brno

8.4./ 20:00 / Studio Beseda / Hradec Králové

9.4./ 17:00 / Vrchlického divadlo / Louny
9.4./ 21:00 / Divadlo Minor / Praha

10.4./ 18:00 / Městské divadlo / Prostějov
10.4./ 20:30 / Kino Metropol / Olomouc

FAKTOR MERDE - aneb LiStOVáNí se Stephenem Clarkem!
Angličan Paul West touží žít svůj pařížský sen a opravdu se přitom snaží zbytečně nedráždit Francouze. Jenže ne zrovna úspěšně. Jeho byt je tak malý, že si musí bagety krájet napůl, aby se mu vešly do kuchyně, a jeho průzkum francouzské cuisine málem vyústí ve všeobecnou stávku. Navíc to vypadá, že jej pronásleduje bývalá přítelkyně. A zatímco Paulovi hrozí vystěhování, ztráta práce a bankrot, postupně mu dochází, že jeho osobní faktor merde může vyvolat pořádný poprask.
Kultovní autor bestsellerů Merde Stephen Clarke se po roce vrací do ČR, aby doprovodil LiStOVáNí Lukáše Hejlíka při uvedení své páté knihy s názvem Faktor Merde a vy se můžete stejně jako v jeho knihách těšit na britský humor z Paříže, na jarem a vtipem prosluněné LiStOVáNí, následnou diskuzi s autorem a autogramiádu jeho knih, které budou na místě samozřejmě k prodeji.
- účinkují: Lukáš Hejlík, Věra Hollá (alt.Petra Bučková), Stephen Clarke
- v překladu Richarda Podaného vydalo nakladatelství Plus ze skupiny Albatros Media