Skip to main content

Můj příběh - 9.58

 |  Aktuality

V dubnu nás čeká novinka, která splní několik NEJ. Můžete se tedy těšit na:
Nejrychlejší LiStOVáNí z knihy Usaina Bolta, Můj příběh - 9,58 (bude však delší než 10 minut :-)
Nejbizardnější žánr, který jsme v LiStOVáNí po kuchařce a ekonomické knížce uvedli, sportovní životopis

Nejtěžší listovačku vůbec, kniha má totiž 1,58 kg

V Brně se do Reduty s Boltem a jeho životním závodem, který ten podvečer "vysílat livě v televizním studiu LiStOVáNí SPORT", dostaneme v neděli 7. dubna v 17:00, do Štúdia 12 Bratislava 8. dubna ve 20:00, do Malého divadlo JČD Č. Budějovice 9. dubna ve 20:00, do Divadla Minor Praha 10. dubna ve 20:00, do Kavárny U notáře Havlíčkův Brod 11. dubna ve 20:00. Průvodce tohoto sportovního speciálu bude Alan Novotný, moc už se na Vás těší.

Lístky do studia si hlídejte na pokladnách divadel či mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

MŮJ PŘÍBĚH - 9.58 (USAIN BOLT)
TALKSHOW Z TELEVIZNÍHO STUDIA LISTOVÁNÍ SPORT

LiStOVáNí střílí do dalších neobjevených žánrů, a to přímo do dvou: do sportovní literatury a životopisu. Kniha vypráví o nejrychlejším sprinterovi všech dob, Usainu Boltovi - nejrychlejším člověku na světě. "Tohle mě vážně nikdy neomrzí poslouchat," libuje si trojnásobný olympijský vítěz v úvodu jedné z nejlepších sportovních knih, jaká v poslední době vyšla. Dobře ilustruje, proč je jamajský šampion jedním z nejsympatičtějších lidí mezi světovou sportovní špičkou. Málokomu se podařilo v knižní podobě zachytit duši a přemýšlení špičkového sportovce tak důkladně a podrobně. LiStOVáNí.cz společně s Usainem zaběhne nejrychlejší závod své kariéry, ale nebojte, bude to trochu delší než 9.58. Rozhodně je to však z jeho repertoáru nejtěžší kousek, váží totiž (kniha) 1,58 kg.

- účinkují: Alan Novotný a Lukáš Hejlík
- v překladu Aleny Amchové vydalo nakladatelství 65.pole