Skip to main content

Proč jsme takoví sráči

 |  Aktuality

Po březnové kuchařce vás bude čekat opět velká žánrová změna. Ze šuplíku LiStOVáNí vytáhneme knihu Denise Learyho a současně pokřtíme jeho novou knihu Proč jsme takoví sráči. Rakovinu nevyléčíš je časovaná bomba, která si nebere servítky na žádné téma. Smrtící gagy z arzenálu ultračerného humoru.

Dynamitové nálože odpálené pod svatými tabu "politické korektnosti". Drogy, sex, smrt, hovězí, rakovina plic, Ježíš v McDonaldu, uříznuté či naopak připevněné penisy navíc... a překvapivě vážný podtext, jakmile odezní chuť ostrého koření! Monolog Denise Learyho je bezesporu bombou v repertoáru projektu LiStOVáNí a pochopitelně patří mezi nejoblíbenější představení.

Křest nové Learyho knihy Proč jsme takoví sráči
Proč jsme takoví sráči, je nová kniha Denise Learyho, příručka pro ty, kteří chtějí zůstat tlustí, arogantní, líní a blbí. Doktor Leary se v ní opět pouští do do tlustých a tupých a líných Američanů, do jejich ještě tlustších, tupějších a línějších dětí a kocourů, do církve, politiků a v neposlední řadě do celebrit, které jsou už tak tupé a vymleté drogami, že vám z toho zůstane rozum stát.

Součástí představení bude zvýhodněný prodej  této nové knihy z nakladatelství Dokořán.

TERMÍNY

13.4. 19:30
Malé divadlo JČB České Budějovice
15.4. 19:00
Divadlo Reduta Brno
16.4. 19:30
Divadlo Minor Praha
29.4. 19:00
Kavárna U notáře