Skip to main content

Tour Temný Pán

 |  Aktuality

Klidně jako vánoční dárek berte naší další premiéru Temného pána, tedy románu, který získal Cenu Roalda Dahla za nejvtipnější knihu roku 2012. Tak se k nám přijďte ještě pořádně pobavit, než začnete péct cukroví i plány na vánoční režim.

Knihu Jamie Thomsona si budete moci na místě samozřejmě koupit. Osobně se na vás moc těšíme:

8.12./20:00/Brno/Reduta
9.12./20:30/České Budějovice/Malé divadlo
10.12./18:00/Čáslav/kavárna LaDus
10.12./20:00/Havlíčkův Brod/U notáře
11.12./17:00/Valtice/Reistna
16.12./20:00/Praha/Minor

Máte-li ve svém okolí nějakou mládež, vezměte ji s sebou. LiStOVáNí opět uvádí titul z řady: rodiče, vezměte puberťáky do divadla - puberťáci, vezměte do divadla rodiče! Bavit to bude všechny!

Temný pán (Jamie Thomson)
Kniha získala Cenu Roalda Dahla za nejvtipnější knihu roku 2012! O čem je? Hrůza hrůz! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, byl v závěrečné bitvě mezi silami dobra a zla poražen a jeho úhlavní nepřítel ho vyhnal na prťavou, bezvýznamnou modrou planetku jménem Země. A to ke všemu v neduživém těle jakéhosi třináctiletého pozemského spratka. Může ho snad potkat ještě něco horšího? Ano, může! Zkrátka, ne všechno jde podle plánu. LiStOVáNí opět uvádí titul, který by mohl rodiče motivovat a sebou vzít do divadla puberťáky, případně puberťáky vytáhnout své rodiče. Bavit se totiž s Temným pánem budou všichni.
- účinkují: Pavla Drtinová a Gustav Hašek
- režie a úprava: Pavel Oubram
- v překladu Veroniky Volhejnové vydalo nakladatelství Argo v roce 2013