Skip to main content

Turné s Malou princeznou

 |  Aktuality

Jsme tu s další šňůrou, tentokráte se slovenským spisovatelem Jánem Uličianským a jeho knihou Malá princezna. Ta potěší všechny generace, není úplně čistě dětská kniha, je to spíše kniha, kterou by měli číst dospělí (samozřejmě i dětem).

Na Slovensku se stala Nejkrásnější knihou roku 2009 a vyšla také konečně u nás v češtině, jakkoliv naše představení navštíví v každém patře činžovního domu, kterým Malá princezna prochází, krom divné sousedky také jeden cizí jazyk. A samozřejmě to bude zase sranda.

Takže dorazte na LiStOVáNí, a to už s dětmi, sourozenci nebo prostě jen tak sami. Malá princezna Vás pobaví i nechá zamyslet. Ján Uličianský bude poté diskutovat, podepisovat své knihy, které budou na místě samozřejmě k prodeji (stojí 280,-).

Budeme se moc těšit!

termíny:
21.10./18:00/Národní divadlo Brno/Reduta
22.10./19:00/Malé divadlo/České Budějovice
29.10./18:00/Divadlo Minor/Praha
30.10./16:00/Mestska kniznica Piešťany
30.10./20:00/Štúdio12/Bratislava
31.10./18:00/U notáře/Havlíčkův Brod

- diskuze s Jánem Uličianským a autogramiáda jeho knih, které budou na místě k prodeji
- účinkují: Lenka Janíková a Petra Bučková
- besedu moderuje: Lukáš Hejlík
- pod záštitou Slovenského institutu a ve spolupráci o.s. Bona Fide

Takže doražte na LiStOVáNí do Reduty neděli 21. října 18:00, a to už s dětmi, sourozenci nebo prostě jen tak sami. Malá princezna Vás pobaví i nechá zamyslet. Ján Uličianský bude poté diskutovat, podepisovat své knihy, které budou na místě samozřejmě k prodeji (stojí 280,-). Níže je více informací k představení i knize, rozhovor s autorem, v příloze krásný plakát, děkujeme za jakékoliv dobré přeposlání a posunutí.
 
Budeme se moc těšit!