Skip to main content

Turné v hajzlu začíná

 |  Aktuality

Je po prázdninách. Doufáme, že jste si dobře odpočinuli, protože LiStOVáNí přichází s velkou bombou. Od 9. září do 17.9. je totiž na velkém turné, Turné v hajzlu, s americkým spisovatelem C.D.Paynem, autorem kultovní knižní série Mládí v hajzlu. S jeho knihou Neviditelný projedeme za 8 dní celkem 22 českých měst!

A C.D.Payne nebude chybět, po představení a následné tlumočené diskuzi je připraven podepisovat své knihy, které budou na místě ke koupi.

TURNÉ V HAJZLU

C.D.Payne, autor kultovní série Mládí v hajzlu, v ČR!
LiStOVáNí jeho novou knihou Nevidelný + prodej knihy C.D.Payna + beseda + autogramiáda
C.D.Payne přilétá na Turné v hajzlu do České republiky a projekt LiStOVáNí doprovodí s jeho novou vydanou knihou Neviditelný. Lehce absurdní příběh sedmatřicetiletého klasického „losera", Axela Westona, který jednou čirou náhodou vysloví jakousi kouzelnou formuli a stane se neviditelným. Tato nová schopnost je pro něj velmi přínosná, přinejmenším na počátku příběhu. Může si například obstarat peníze menší krádeží v bance, špehovat mladé a krásné ženy v kabinkách luxusních butiků, hojně si přivydělávat jako paparazzi, apod. Ale co s takovou schopností, když přestává být tajemstvím? Velmi vtipná roadstory neviditelného člověka na útěku a humorná bomba na začátku nové sezóny, navíc doplněná účastí C.D.Payna, jeho diskuzí a autogramiádou.
- pod záštitou US Embassy
- účinkují: Alan Novotný a Lenka Janíková nebo Pavel Oubram a Věra Hollá
- moderuje: Lukáš Hejlík
- vydalo nakladatelství Jota

Ceny knih, které budou na místě k prodeji:
Neviditelný / 230,- 
Mládí v furt v hajzlu / 250,- 
Mládí v hajzlu 1.-3. / 190,- 
Mládí v hajzlu 4.-6. / 220,- 
Mládí v hajzlu, balení 7 dílů / 1.000,- 
Americké krásky / 250,- 
Holubí mambo / 180,-