Skip to main content

LiStOVáNí kuchařkou

 |  Reference

Den vysvědčení, byť jen pololetního, nebývá dnem nejoblíbenějším, a to ani mezi našimi studenty. Ale když přímo do školy přijedou herci z LiStOVáNí a předvedou pravou cooking show?

To už i ten nejčernější den získává o dost světlejší barvy. Lukáš Hejlík, Alan Novotný a kuchařka Kristýna přijeli poslední lednový den do naší školní jídelny, aby nám zvedli náladu a snad nás i trochu poučili.

Když LiStOVáNí navštívilo naši školu poprvé, proLiStOVali aktéři bestseller Ekonomie dobra a zla a přivezli s sebou i živého (!) Tomáše Sedláčka. Podruhé jsme měli šanci vidět Gottland od autora Mariusze Szczygieła. Tentokrát to byla kuchařka s názvem U nás v Evropě.

Moderátorem cooking show se stal Lukáš Hejlík a postupně nám prostřednictvím svého kolegy představil celou řadu národů, zosobněných Alanem Novotným v roli 13 evropských tatínků.

Aby té zábavy nebylo příliš, celé představení bylo zakončeno kvízem, kde vyhrál každý z pěti účastníků soutěže, a to porci pravého euroguláše, který během pořadu Kristýna připravila. Chutnal výborně. Tak snad zase za rok!

Ing. Jana Macháčková, učitelka odborných předmětů