Skip to main content

Rozhovor s Marií Doležalovou

 |  Rozhovory

Proč jste se vlastně vrhla na psaní blogu Kafe a cigárko?
Psaní pro mě byl vždycky relax a způsob, jak dávat ven emoce. Před psaním blogu jsem ale celé dva roky nepsala vůbec, nebyl na to čas, a tím spíš se to ve mně nastřádalo a díky tomu, že mě napadlo "moje" téma, ke kterému jsem měla spoustu

zážitků, jsem nakonec začala pravidelně blogovat.

A dodejme, že velmi úspěšně, v květnu jste získala i Magnesii Literu v kategorii Blog roku. Co vás napadlo jako první, když jste se to dozvěděla?

Hrála jsem v tu chvíli představení Tři holky jako květ a jako první mě napadlo, že je to skvělé, že můžu jen na after party jako vítěz a nemusím tam jezdit jenom jako nominovaný, který neproměnil šanci. (smích)

Čím si vysvětlujete tu velkou popularitu? Baví lidi, že odkrýváte zákulisí hereckého života?

Nevím, ale sama miluju historky ze zákulisí a zkažené záběry a všechny ty věci, co jsou za oponou. Vždycky mě bavilo složit si díky tomu celý obrázek, když znám, co je zatím. Tak ostatní to asi baví taky.

Co zpětná vazba? Převládají negativní, nebo pozitivní ohlasy?

Poslední týdny na blog nemám čas, nedávám příspěvky a nestíhám odpovídat a ihned se v diskusi na kafeacigarko.cz rozjelo hodně negativních ohlasů. Čili to, že předtím se na blogu diskutující chovali překvapivě slušně, přičítám tomu, že jsem do diskuse vždycky chodila a odpovídala. Návštěvníci blogu měli pocit, že jsou na návštěvě, a byli slušní.

Jak vnímají blog vaši kolegové z branže?

Mají to rádi. Jen se trochu už teď bojí se přede mnou svobodně projevovat, vědí, že vždycky hrozí, že to půjde na blog.

Zdroj: http://www.aktualne.cz