Skip to main content

Listování – Legenda Z+H

 |  Reference

Ohlasy dětí ze základní školy Kounov, kteří byli na Listování, 21. listopadu 2014, poprvé. Osmý a devátý ročník.

David
Představení Z+H bylo dobře zahrané. Byl jsem pobaven a takové divadelní hry se mi opravdu líbí. Na takové hry bych jezdil pořád.

Jára P.
Bylo to dobré, šel bych na to znovu, kvůli té tatře. Líbilo se mi tam a ti pánové byli dobří, měli to dobře sehrané.

Vítek
Když jsem přišel do divadla, myslel jsem, že to bude nesmysl, že mě to nebude bavit, ale změnil jsem názor, velmi se mi to líbilo, byli to úžasní herci a skvěle to zahráli, bylo to komické. Ten příběh mě zajímal a je to pěkný že dva Češi se dostali až tak daleko a co mohli zažít. Rád bych si tu knihu přečetl.

Jirka
Představení bylo hezké, pojato vtipnou formou. Dověděli jsme se alespoň, že máme slavné české cestovatele, i když to neměli vůbec lehké. Někde je přijímali s otevřenou náručí a někde je „hodili" rovnou do vězení. Herci to sehráli pěkně.

Nikola Č.
Nejdřív když to začalo, tak jsem si myslela, že to bude kravina, ale pak to bylo vtipné a moc jsem se nasmála. Líbilo by se mi, kdybychom jezdily na taková představení. Ti herci to dokázali tak hezky udělat a ukázat nám to. Fakt se mi to moc líbilo.

Kristýna
Čekala jsem takové to divadýlko, které se hraje pro malé děti. Ale nakonec to tak nedopadlo. Bylo to jako obyčejné divadlo, na které jezdíme do Mostu. U legračních scén jsem se docela i bavila. Například „Coca-cola". Takže to vůbec nebylo špatné. Mě se to líbilo.

Adéla
Myslela jsem, že to listování bude trapný. Na začátku mě to vůbec nebavilo. Ale pak to začalo být srandovní. Takže se mi to líbilo. Moc mě zaujala jak ten „herec" s těma delšíma vlasama, uměl moc dobře těma jazykama. Kdybych měl zhodnotit to cele představení, tak to bylo hezké. Klidně bych na něco podobného jela opět.

Péťa
Rozhodně bych na něco takového jela znova. Bylo to vtipné, jednoduché a líbí se mi, když má jeden herec více rolí. Dobrý nápad, jak předvést celou knížku v jedné hodině.

Lucka
Toto divadlo (listování) se mi líbilo, protože to mělo takový děj a bylo to občas i srandovní. Ti herci to uměli dobře zahrát. Nebylo to ani tak dlouhé. Líbilo se mi, jak tam pouštěli to rádio, protože tam říkali, kde přesně jsou atd. Bylo by dobrý kdybychom ještě někdy jely na něco podobného. Klidně bych jela na tu 2 část. A taky se mi to líbilo, protože jsme se dozvěděli něco o těch cestovatelích. A nalákalo mě to, že bych si tu klidně ráda přečetla. A líbilo se mi, jak dva herci dokázali zahrát více postav, např. toho podavače v Egyptě, jak jim nabízel coca-colu, to bylo nejvíc srandovní.

Nikola K.
Legenda Z+H se mi líbila, ale podle mě tam mohli být pohodlnější židle. Bylo to v Domě Osvěty v Rakovníku. Bylo to super, legrační a komické. Měli to sehrané a klidně bych šla na druhou část. Legrační bylo, jak jelo to auto do kopce a ten jeden neviděl na cestu. Nebo jak chodili spát. Ale zase se mi nelíbilo to, že jsme čekali dlouho. Jinak to bylo senzační, prostě fajn. Těším se na další.

Slávek
Na listování se mi nejvíc líbilo, jak herci napodobovali jiné postavy, z toho příběhu např: náčelníka pigmejů, průvodce apod. Jinak to bylo celé zajímavé a má smysl jezdit na podobné akce.

Milan
Divadlo bylo zajímavé, je to lepší než to číst. Bylo to zábavné, jenom někdy trochu nudné. Bylo to dobře zpracované. Ti dva herci dobře zahráli jak svoje role, tak i ty ostatní. Zjistili jsme, co Zikmund a Hanzelka zažili a jaké měli problémy.

Honza D.
Bylo to vtipně zpracované. Byli vybrané dobré zážitky, co byli v knize. Přesto, že tam hráli dva lidé, zvládli zahrát více rolí. Myslím, že herci zahráli své role dobře a hodně jsme se o té výpravě dozvěděli a bylo to jako bychom samotnou knihu četli.

Káťa
Listování se mi líbilo. Bylo to legrační i poučné. Hodně jsme se u toho nasmáli. Nejvíce se mi líbilo, že nám odvyprávěli knihu v 60 minutách. Na takové akce bychom mohli jezdit častěji.

Jára H.
Představení bylo pěkné. Ale vytknul bych příliš dlouhé vyprávění toho Čecha v Argentině. Jinak nic.

Honza R.
Když jsme jeli na listování, tak jsem nevěděl, jestli mě to vůbec bude zajímat. Ale hodně se mi to líbilo a hlavně jak hráli na ty nástroje, byl to hodně hezké. Rád bych jel na další takové představení.

Kuba
No, tak bylo to dobrý a srandovní.

Tomáš
Listování se mi určitě líbilo. Rád bych jel na další. Já osobně nerad čtu a takhle nám představili knihu během chvíle a zábavnou formou.

Jára J.
Na listování se mi líbilo, že knihu měli celou přečtenou za 60 minut a něco. Tyto akce bychom měli provádět o něco častěji, moc se mi to líbilo.

Aneta
Líbilo se mi listování, protože to dobře předvedli, dobře to odvyprávěli a nejvíce se mi líbilo, jak dělali ty hlasy. Škoda, že to bylo jen na hodinu.

Domča
Listování se mi moc líbilo, hodně jsme se u toho nasmáli. A hlavně jsme se dozvěděli o čem je celá knížka během hodiny, protože věřím, že by si většina dětí tu knížku nepřečetla. Určitě bychom na takové akce mohli jezdit častěji.