Skip to main content

Jannec Levi míří do České republiky

 |  Aktuality

Izraelský autor Jannec Levi míří do České republiky, aby se s hercem Lukášem Hejlíkem a jeho kultovním LiStOVáNím vydal na turné se svými knihami o Strýčku Ludvíkovi, které jsou úspěšné po celém světě.

Rodinné představení Dobrodružství strýčka Ludvíka, které se postupně dostane od 13. do 15. prosince do 5 měst (Písek, Plzeň, Olomouc, Brno, Praha), pobaví opravdu všechny generace, tedy nejen děti, které jsou interaktivně vtahovány do hry, ale i dospělé. Po představení a tlumočené besedě s Jannecem Levim lze koupit a nechat si podepsat všechny tři knihy Strýčka Ludvíka, které česky vydalo nakladatelství Práh v překladu Heleny Divecké. Rozpis turné, které zaštiťuje Izraelská ambasáda a Česko-izraelská obchodní komora je níže, stejně jako anotace a rozhovor s autorem, který lze volně citovat v médiích.

Termíny:
13.12 / 14:00 / Písek / Sladovna
13.12 / 17:00 / Plzeň / Měšťanská beseda
14.12 / 11:00 / Olomouc / Divadlo na Šantovce
14.12 / 15:00 / Brno / Reduta
15.12 / 18:00 / Praha / Minor

Dobrodružství strýčka Ludvíka (Jannec Levi)
+ diskuze s autorem + autogramiáda + prodej knih
Strýček Ludvík není jen tak nějaký obyčejný strýček, je to strýček pohádkový. A ani jeho příběhy nejsou obyčejné... Strýček Ludvík se setkal s kouzelníky, na chvíli se stal šaškem v Opačném království, kde lidé chodí po rukou, a od jisté smrti ho zachránily jeho čtyři vlasy! To ale není všechno! Tak pojďte společně se strýčkem Ludvíkem ať už v honduraských stepích nebo švýcarské poušti šplhat do oblak, kamarádit se s obry, bojovat se strašidly, a možná se i dozvíte pár důležitých věcí o životě, například jak je těžké být celebritou. LiStOVáNí Vás tentokráte navíc vtáhne do hry přímo na jevišti.
- účinkují: Lukáš Hejlík a Alan Novotný
- ilustroval Janiv Šimoni
- v překladu Heleny Divecké vydalo nakladatelství Práh
- pod záštitou Embassy of Israel-Prague a Česko-izraelské smíšené obchodní komory v Praze